top of page

Voor wie?

“Het belangrijkste in communicatie is te horen wat niet gezegd wordt.”

P. Drucker

Tja, voor wie niet?

Mijn ervaring is all round en varieert van reclame, design en projectmanagement tot communicatieadvies, campagne- en marketingmanagement. Deze basis heeft mij veel geleerd en iedere opdracht heeft me de kans gegeven om mijn kennis steviger te verankeren en te leren wat goed werkt en waar kansen zijn. 

Reclame en design hebben mij een scherp oog voor creativiteit, schoonheid en eenduidigheid gegeven. In project management heb ik geleerd om zuinig om te gaan met middelen, doelen scherp te krijgen en mensen bij elkaar te brengen. Communicatieadvies heeft mij scherp inzicht in middelen gegeven. Door het toepassen van onderzoeksresultaten bij campagne- en marketing management heb ik geleerd hoe de doelgroep denkt en hoe deze het best te benaderen met de ideale positionering. En Brandmanagement heeft me de commerciële mogelijkheden van een merk leren zien en waarderen.

Mijn recente studies hebben me de kans gegeven om dieper in te gaan op de kennis die ik al jaren heb, deze bij te schaven en uit te breiden waar nodig. Het toepassen van de kennis tijdens de studie en in mijn werk heeft me laten zien dat ik een waardevolle toevoeging kan geven aan een merk.

 

Het geeft me veel energie om voor een merk met potentie te kunnen werken, waar nog terrein gewonnen kan worden of welke we met de voeten in de klei kunnen opbouwen.

Klanten

Ik ben trots te mogen zeggen dat ik - niet per se in deze volgorde - voor deze merken (ge)werk(t heb).

“Schrijven is

kijken met je

ogen dicht.”
------
Remco Campert

Jumbo logo.jpg

“Het belangrijkste

in communicatie 

is te horen wat niet gezegd wordt.”
------
P. Drucker

“Wie de chaos 
beschrijft, stelt 
orde op zaken.”
------
Bergman

Plus.png
LogoRianKnop.jpg
2basics2.png
WWF.jpeg

Bel Heleen op 06 46096586

of mail: post@heleenhoek.nl

bottom of page